Massages

Hieronder volgt een omschrijving van een tantra met body to body massage zoals ik hem geef.

Elk lichaam is natuurlijk anders en ik heb het leren lezen zodat ik precies jou lichaam kan laten pieken als een genotsgrafiek.

Je komt fris gedoucht binnen of maakt hier nog gebruik van de faciliteiten, gaat bij mij niet van je welverdiende massagetijd af πŸ˜‰

Dan ga je lekker op bed liggen op je buik dan verdeel ik de olie over je lichaam.

Daarna krijg je een ontspanningsmassage en mocht ik aan de oppervlakte nog spierknoopjes tegenkomen dan masseer ik die er ook meteen uit.

Wanneer het lichaam volledig ontspannen is zet ik de tantra in, dat is het opbouwen van de seksuele spanning in het lichaam d.m.v. drukpunten en erogene zones.

Nu je in een soort geile trance zit doe ik een heerlijke body to body massage bij je waarbij ik naakt als een slang over je heen glij. Voor en achterkant komen aan de beurt.

Je kontje perineum en ballen worden ook niet vergeten en je kan e.v.t. een anale prostaatmassage stimulatie bijboeken voor 20,-

Dan komt de voorkant aan de beurt.

Ook hierbij ontbreekt een heerlijke body to body ook niet en word je penis en erogene zone(s) ongekend verwend πŸ˜‰

Pas aan het eind van de massage laat ik je heerlijk heftig en lang/intens klaarkomen tot de laatste druppel waarna je lekker even bij mag komen.

Dan douchen we saampjes even na, zodat ik je rug olievrij voor je kan maken.

Kom jij lekker genieten in een ontspannen en open sfeer waar je je snel op je gemak zult voelen zodat het grote genieten kan beginnen.

Nee ik bied geen intiem aan… Mis je ook niet bij mijn kwaliteitsTantraMassages, kinky of BDSM. vragen staan vrij