8 thoughts on “Recensies

 1. Het was voor mij de éérste keer en jeetje wat ben ik blij
  Dat de éérste keer bij haar was zo betrokken goed met haar handen .
  Ze kan gewéldig masseren heeft een mooi lichaam die ze goed weet te gebruiken. Ze is ook erg gezellig en ik voelde mij meteen op mijn gemak
  Echt een aanrader ik kom zeker terug
  Bedankt voor deze mooie ervaringen

 2. Na een heerlijke lange vakantie was het gisteren weer eens heerlijk de tijd voor een heerlijke massage. Dit keer ging ik voor een massage met prostaat en kruis scheren.
  Bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen. Ze neemt zeker de tijd voor de diverse handelingen.
  Hier kom ik graag nog eens terug. Wat een topper.

 3. Nog wat reacties welke van de oude website waren, en verloren zijn gegaan tijdens een storing,
  -webmaster-

  Ronald schreef:
  maart 20, 2017 om 8:36 pm
  Een massage krijgen van Marieke is het beste wat me is overkomen !! Als je bent geweest bij haar kom je gegarandeerd nog een keer terug de ervaring is niet te beschrijven !!

  Milo schreef:
  maart 21, 2017 om 3:21 pm
  Na wat heen en weer geapp, kon ik bij Marieke langs komen voor een “lekkere trek”. Ik ga er niet diep op in, maar het was fantasisch heb genoten, gemoedelijke sfeer, keurig ontvangen. Hoop snel weer langs te komen. Marieke, je bent een geweldig, lief en een spontane vrouw!!

  Patrick schreef:
  maart 23, 2017 om 3:24 pm
  Tijdje terug van.marieke massage gehad…waw spoot het plafond bijna eronder…aanrader 1e klas…blijvertje

  Robbie schreef:
  oktober 5, 2017 om 4:22 pm
  Na een tijdje met elkaar gesproken te hebben was de klik er. Toen uiteindelijk langs geweest en zeker geen spijt van gehad. De beste doe er is tot de volgende keer

  Anoniempje schreef:
  november 14, 2017 om 2:20 pm
  Kom vaak bij Marieke, wat een heerlijke massage, gisteren weer geweest en zit nu nog na te genieten, eerst massage en daarna een happy end.

  Deze dame is zeker een aanrader en als je eenmaal geweest bent dan wil je niet anders meer.

  Dank je Marieke blijf zo doorgaan en dan blijf ik komen

  Rick schreef:
  december 22, 2017 om 1:19 pm
  Marieke heeft bij mij nu 2x een heerlijke tantra massage gegeven van 30min.

  Toen ik binnenkwam voelde ik mij gelijk welkom, ik werd naar boven geleid waar een kamer mooi ingericht is op massages.
  Er stond al een heerlijk ontspannen muziekje op en het rook er aangenaam(wierook?) in ieder geval niet een té sterke geur.

  Na een kort praatje ging ik op het massagebed liggen waar Marieke je eerst je rug lekker gaat insmeren met (niet stinkende) babyolie.
  Dan begint ze lekker ontspannen de hele achterkant van het lijf te masseren, wat een heel kalmerend gevoel geeft.

  Rustig bouwt ze de spanning op, waarna ze ook haar eigen lichaam insmeert met de olie. Dan gaat ze als een slang over je rug/billen/benen heen waarbij ook de zachte borsten een grote rol spelen.

  Voorzichtig gaat ze de perineum masseren(gedeelde tussen balzak en anus) waarbij je prostaat gestimuleerd wordt, wat is dit opwindend zeg!

  Dan nu is de voorkant aan de beurt, waarbij ze weer met alle kunsten haar hele lichaam gebruikt om lekker over je heen te glijden en masseren.
  Langzaam maar zeker richt ze zich op de penis, waarbij de handmatig aan de gang gaat. De spanning, maar ook ontspanning was heel hoog dus ik deed mijn ogen dicht. Ik was er van overtuigd dat ik oraal bevredigd werd op een manier lekkerder dan ooit!! Maar echt alleen de handen worden gebruikt!

  Wat een talent deze vrouw.
  Absolute waarde voor je geld! Zeker geen klokkijker, en na afloop lekker douchen.

  Het complete plaatje is ideaal, niet een veel massage ervaring maar ook een leuk praatje, leuke meid, geen klokkijker en heerlijk klaarkomen!

  Chris schreef:
  december 23, 2017 om 2:03 pm
  Voor een heerlijke massage ben je hier aan het goede adres. zeker een aanrader.

  ronald schreef:
  december 23, 2017 om 2:36 pm
  Gisteren heb ik me vrijwillig over gegeven als oefenobject aan Meesteres Marieke, Zij wilde graag ervaren en zien hoe ze moet omgaan met sounds, Meesteres Chelsea heeft op een zeer prettige en rustige manier een demonstratie geven. Haar kennis voelde voor mij heel vertrouwd en relaxed, wat zeker nodig is bij dit spel. Het is ook fijn dat Meesteres Marieke en Meesteres Chelsea elkaar heel goed aanvoelen, wat een fijne ontspannen sfeer geeft. zover dat mogelijk was 🙂

  Als ze nog eens iets nieuws willen uitproberen mogen ze zeker benaderen.

 4. Mijn naam is Danny en ik heb een heerlijke BDSMsessie mogen ondergaan bij meesteres Marieke. We hebben de rollen omgedraaid en ze heeft mij met haar attributen Anaal genomen. Zeer speciaal was haar accu boormachine waar een geribbelde hardhouten knuppel in dat. Hierdoor werd ik heerlijk van achter geboord, echt een zalig gevoel ik kan het iedereen aanraden.

 5. Ik ben voor een kinky, SM, sessie bij Marieke geweest. Ik heb al mijn hele leven een fantasie die met vertroeteling, mommy play, en sm te maken heeft. Marieke kan zich als geen ander verplaatsen in een rollenspel. Maar daarnaast is Marieke zelf ook een hele lieve verzorgende en rustgevende vrouw. Ook voor mensen met een beperking is dit erg fijn.
  Ik kom zeker nog eens terug!

 6. Hallo allen,
  Ik ben geen schrijver, dit is dus echt uniek.
  In al die 20 jaar dat ik bij dames op bezoek ga, om te genieten van massage, een bdsm sessie is meesteres Marieke een kanjer, helemaal te gek, alles aanwezig wat een vent zich wensen kan.
  SUPER!!!!
  Een aanrader

 7. Kent U dat gevoel van spijt hebben ? Nou, dat gevoel heb ik gehad. Alleen al om het feit dat ik na vele malen de advertentie van Meesteres Marieke heb bekeken en eindelijk de moed had dit om te zetten in een afspraak, nu pas die stap heb gezet. Wat een warme vrouw, wat een mooie ogen, wat een fantastische Magic Hands (want die heeft ze echt). Kortom een heerlijke tantramaasge.
  Wat begon als een afspraak voor een tantramassage heeft uiteindelijk geresulteerd in de vraag mij als haar massageslaafje aan te nemen. Tot mijn grote blijdschap heeft Mijn Meesteres deze geaccepteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *