BDSM

Naast masseuse ben ik ook een ervaren en getalenteerd Meesteres. Zoals bij eigenlijk als geldt dat onderstaande activiteiten slechts een greep uit de mogelijkheden zijn. Heb je een speciale vraag of een bijzondere wens, vraag gerust wat ik voor je kan betekenen. Doorgaans vind ik het heel leuk als ik in iemand zijn fantasie kan voorzien!

Uiteraard kan ik voorzien in de meeste ‘standaard’ vormen van BDSM. Bondage, pijnspel, vernedering e.d. , hieronder staan echter een aantal zaken in detail beschreven waar ik veel vragen over krijg en die soms nog wat onduidelijk zijn.

Findom/Femdom:
Ben jij een man of vrouw met gevoelens voor FinDom, vind je het leuk om een dame financieel te verwennen en ook nog oprechte interactie mee te voeren lees dan gerust verder.
Ik bemerk dat veel dames het idee hebben dat FinDom en FemDom een manier is om snel geld binnen te hengelen in ruil voor het vernederen of verrot schelden van de desbetreffende gulle gever.
Ook worden vaak grote tributes gevraagd nog voor je in contact bent met dame naar keuze. Als verdere grote betalingen uit blijven wordt men zelfs geblockd of op fakerslijst geplaatst.

Omdat ik het leuk vind om mij met verschillende facetten binnen de BDSM bezig te houden en het mij niet uitsluitend om het geld te doen is biedt ik ook mijn gezelschap aan. Juist in het echt afspreken en real live contact biedt vaak meer interactie dan enkel online. Vandaar mijn advertentie hier:

Het kan best zo zijn dat je graag een dame tegemoet komt met geld, cadeaukaarten en cadeautjes en samen leuke uitjes echter niet de behoefte voelt om je je laten vernederen of uitschelden.
Iets wat ik ook zeker niet als noodzakelijk zie.

Niet iedereen heeft hetzelfde budget.
Aangezien ik met mensen uit de verschillende lagen der maatschappij in contact heb mogen komen en ik bemerk dat men vrij snel op gemak is bij mij wil ik iedereen die Femdom of Findom gevoelens heeft een gelijke kans bieden.
Ik heb zeer gevarieerde wishlist waar voor ieder wel wat bij zit.
Ook mag je bedragen vanaf 5 euro over maken of komen brengen.
Ik heb een creatief brein en ben zeer sociaal in omgang een combinatie die voor veel verschillende kinksters uitkomst biedt.
Ik zelf heb niets op met grote dure merken of tassen.

Ik mag wel graag naar de sauna, uit eten, dagjes weg, leuke uitjes doen en hele stukken met mijn hond wandelen.
Mail mij gerust met jou verhaal en hetgeen jij mij te bieden hebt en wat ik voor jou kan betekenen dan komen we er vast wel uit dat beide partijen er wat aan hebben.
Vraag ook gerust naar mijn wishlist en geef daarbij even aan wat jou budget/frequentie is.

Voetfetisjismen/zweetvoetjes/sokken e.d:
Ik heb een hele lieve hond waar ik dagelijks veel mee loop, in mijn kisten of crocs.
Na een flinke wandeling doe ik mijn sokken en uit ga ik of douchen of neem ik voetenbadje vanwege het nogal aanwezige penetrante aroma van zweetvoeten.
Nu maakte ik met gedragen sokken altijd een sub van mij heel blij.
Helaas is deze weg gevallen uit mijn slavenstal waardoor ik nu de mogelijkheid heb om jou er blij mee te maken.
Je mag ze tegen een leuke vergoeding op komen halen (doe me maar een redelijk bod per paar) of ik seal ze in en stuur ze op.
Ook mag je je voet fetisj op mijn voeten uitleven, sta ik ook open voor.
Combi deal!
Kan je ook beste van beide werelden in een combi bieden.
Begint met stukje rollenspel met mij als Domina en gaat over in de tantra massage.
Dit heet bij mij de kinky en is al mogelijk vanaf 150,-